ILMOITTAUTUMINEN VAUVAUINTIIN

Elokuun ryhmiin voi ilmoittautua koko kesän ajan.
Ilmoittautuminen syyskuun ryhmiin alkaa viikolla 32.

Vauvauinnin aloittaminen: Vauvauinti aloitetaan Vesikirput-ryhmässä. Vauvauinnin voi aloittaa n. 3-7 kk:n ikäisenä. Ks. Vesikirput-ryhmien aikataulut täältä. Paikkoja aloitusryhmiin tulee joka kuukaudelle. Kunkin kuukauden ensimmäisen uintikerran ja muut uintipäivät näet Online-järjestelmässämme sekä Ajankohtaista-sivulta.

Jonotus tuleviin ryhmiin: Kunkin kuun paikat tulevat Online-järjestelmään varattaviksi viimeistään edellisen kuun alkupuolella. Mikäli vauvanne on vielä liian nuori aloittamaan Online-järjestelmässä olevissa ryhmissä, voitte jäädä jonottamaan paikkaa tuleviin ryhmiin. Vauvan voi ilmoittaa jonoon aikaisintaan heti syntymän jälkeen.

Ohje ilmoittautumisesta jonoon: Rekisteröidy Online-järjestelmään ja syötä vanhemman ja vauvan tiedot alla olevien yleisten ohjeiden mukaan. Kirjoita omissa tiedoissasi "Lisätietoja"-kohtaan missä kuussa haluaisitte aloittaa sekä ryhmätoiveet (päivä ja kellonaika). Ryhmät näet kotisivujemme kohdassa Aikataulut. Saatte ilmoituksen sähköpostiin, kun sopiva paikka on löytynyt.

Jatkoryhmät: Muutaman uintikuukauden jälkeen siirrytään jatkamaan uintia Kultakalat-ryhmässä. Siirrosta sovitaan yksilöllisesti kunkin perheen kanssa. Siirto tapahtuu Online-järjestelmässä keskitetysti eikä edellytä uimareilta toimenpiteitä järjestelmässä.

Mikäli olette uineet aikaisemmin muualla: Mikäli olette uineet aikaisemmin vauvauinnissa muualla kuin Vauvauinti Kultakaloissa ja vauva on alle vuoden ikäinen, voitte ilmoittautua suoraan Kultakalat-ryhmään. Myös Meritähti- (1v.-2v.) ja Sammakko- (2v-3v) ryhmiin voi ilmoittautua suoraan, jos lapsi on uinut vauvauinnissa aiemmin.

Tietoa Vauvauinti Kultakalat Online-järjestelmästä

LINKKI ONLINE-JÄRJESTELMÄÄN, jossa voit ilmoittautua, hallita omia uintivuorojasi ja josta löydät uintilaskusi.

HUOM. Lue alla olevat ohjeet huolellisesti. Kiitos.

Toimi seuraavasti:

 • Ensimmäisellä kerralla rekisteröidy järjestelmään. Valitse "Rekisteröidy käyttäjäksi" ja syötä jomman kumman VANHEMMAN tiedot. Tässä vaiheessa ei vielä syötetä lapsen tietoja. Rekisteröitymisen jälkeen pääset kirjautumaan järjestelmään luomillasi tunnuksilla.
 • Rekisteröidyttyäsi pääset tarkastelemaan uintiryhmien paikkatilannetta.
  HUOM. Rekisteröityminen ja yhteystietojen syöttäminen ei merkitse sitoutumista mihinkään.
 • Uintiryhmiin ilmoitetaan lapsi (ei aikuista), joten ennen paikan varaamista, lisää LAPSEN tiedot järjestelmään kohdasta "Lisää henkilö". HUOM. Lapsen tiedot tarvitsee syöttää vain kerran.
 • Kun haluat varata paikan uintiryhmässä, valitse haluamasi ryhmä (kurssi) kohdasta "Kurssihaku" ja ilmoita lapsesi kurssille.
 • TÄRKEÄÄ: Muista kuitata "ostoksesi" ostoskorissa. Tämän jälkeen paikka on varattu.
 • Lasku muodostuu järjestelmään automaattisesti. Löydät laskusi järjestelmästä kohdasta "Laskut". Muista maksaa lasku eräpäivään mennessä, jotta säilytät paikkasi ryhmässä.
   
 • Elokuun sisarusuintiryhmiin tulee ilmoittaa vauvan lisäksi myös sisarus, joten lisää myös sisaruksen tiedot järjestelmään ja ilmoita sisarus samaan ryhmään vauvan kanssa, mutta muista ilmoittaa hänet sisaruksena.
 • Teemme mahdolliset ryhmien vaihdot keskitetysti, joten jos haluat vaihtaa ryhmää (jos esim. ilmoittauduit väärään ryhmään), lähetä sähköpostia osoitteeseen iisa@vauvauinti.fi. ÄLÄ ilmoittaudu itse toiseen ryhmään.

HUOM. Vanhoille uimareille annetuista ennakko-ohjeista poiketen kaikkien uimareiden tulee a) rekisteröityä järjestelmään yo.ohjeiden mukaisesti JA b) valita järjestelmästä haluamansa uintiryhmä ja ilmoittautua siihen järjestelmässä.

Online-järjestelmämme mahdollistaa myös yksittäisten uintivuorojen joustavan peruuttamisen esim. sairauden takia ja korvaavan uintivuoron varaamisen. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Lasten ja vauvojen uimapuvut