Peruutus- ja korvausmahdollisuus.

Vauvauinnissa edetään kuukausi kerrallaan. Uintikertoja on kuukautta kohden neljä. Kuukausimaksu on kiinteä, paitsi mikäli uintikertoja on uinninjärjestäjästä johtuen poikkeuksellisesti vähemmän kuin neljä (esim. tietyt juhlapyhät), jolloin uintimaksu alenee kyseisen kuun osalta vastaavasti. Rahallisia palautuksia ei tehdä.

Jokaiselle perheelle tulee kuitenkin välillä tilanteita, jolloin omalle uintivuorolle ei pääse osallistumaan esimerkiksi sairauden takia. Tästä syystä tarjoamme Online-järjestelmämme kautta mahdollisuuden peruuttaa yksittäisiä uintivuoroja ja korvata väliinjäänyt uintikerta toisessa ryhmässä. Peruutuksiin ja korvauksiin pätevät seuraavat säännöt:

 • Sairaan lapsen kanssa ei milloinkaan saa tulla uintiin. Sama pätee luonnollisesti vanhempiin.
 • Uintivuoron peruuttaminen ja korvausvuoron varaaminen on mahdollista vain Online-järjestelmämme kautta. Sähköpostilla, puhelimella tms. ei voi tehdä peruutuksia eikä varata korvaavaa vuoroa.
 • Oman uintivuoron peruutus tulee tehdä Online-järjestelmässä viimeistään 5 tuntia ennen omaa uintivuoroa.
 • Korvaava uintivuoro varataan Online-järjestelmässä.
 • Kun varaat korvausvuoron, muista katsoa myös missä uintipaikassa (Heseva / Wilhelmiina) korvausvuoro on.
 • Kun korvausvuoro on varattu, sitä ei voi perua eikä vaihtaa
 • Väliinjäänyt uintivuoro on korvattava kahdenkymmenen (20) vuorokauden kuluessa peruutetusta uintivuorosta
 • Korvaavan uintivuoron voi varata seuraavasti:
  Vesikirput voivat korvata Vesikirpuissa
  Kultakalat voivat korvata Kultakaloissa
  Kuutit voivat korvata Kuuteissa
  Meritähdet voivat korvata Meritähdissä
  Sammakot voivat korvata Sammakoissa 
 • Korvausvuorot-näkymä Online-järjestelmässä on yksilöllinen kullekin uimarille. Järjestelmä tarjoaa korvaavia uintivuoroja vain kullekin uimarille sopivista ryhmistä ja korvausvuorot tulevat näkyviin vasta oman uintivuoron peruutuksen jälkeen.
 • HUOM. Korvaavan uintivuoron voi varata vain sellaisista paikoista, jotka muut uimarit ovat peruuttaneet. Tämä tarkoittaa sitä, että kun yksi uimari ilmoittaa poissaolosta, hänen paikkansa kyseisenä uintipäivänä vapautuu varattavaksi korvauspaikkana sellaisille uimareille, joilla on käyttämättömiä korvauskertoja. Tarjolla olevat korvauspaikat eivät liity siihen, onko jossakin tietyssä ryhmässä paikkoja uusille uimareille. Online-järjestelmä voi siis Kurssihaussa näyttää, että jossain ryhmässä on tilaa, mutta tämä ei välttämättä tarkoita sitä, että ko. ryhmässä olisi korvauspaikkoja varattavissa.
 • Em. tarkoittaa sitä, että korvauspaikkojen tarjonta vaihtelee hetkestä toiseen riippuen siitä milloin tulee peruutuksia ja milloin muut varaavat korvauspaikkoja. Järjestelmä toimii parhaiten, jos peruutukset tehdään ajoissa, jolloin korvauspaikkoja tulee ajoissa myös varattavaksi.
 • Online-järjestelmä pitää kirjaa peruutuksista ja korvauksista. Näette järjestelmästä (vasemmassa valikossa kohta "Korvausvuorot") kuinka monta peruutettua vuoroa teillä on ja voitte milloin tahansa em. 20 vuorokauden sisällä varata korvaavan uintivuoron.
 • Jos korvaavaa uintivuoroa ei ole käytetty 20 vuorokauden sisällä peruutetusta uintivuorosta, ei kyseistä uintikertaa ole enää mahdollista korvata.
 • Em. 20 vuorokauden sääntö koskee myös kesäkuun uinteja. Koska heinäkuussa ei järjestetä uinteja, on kesäkuun peruutukset korvattava kesäkuun aikana. Tämä voi tarkoittaa sitä, että jotakin kesäkuun peruutettua uintivuoroa (esim. viimeinen kerta) ei ole mahdollista korvata.

Lasten ja vauvojen uimapuvut