Vauvauinti VESIKIRPUT-ryhmissä

Aloittavat uimarit olemme koonneet pienimpien uimareiden Vesikirput-ryhmiin. Vauvauinnin voi aloittaa n. 3-9 kk:n ikäisenä. Aloitusryhmissä tutustutaan vesielementtiin ja allasympäristöön muiden samanikäisten uimareiden kanssa. Haemme uintiotteita, kokeilemme sukellusrefleksiä ja teemme ensimmäiset sukellukset rauhassa ilman, että altaassa olisi samaan aikaan uinneissa jo edistyneempiä vauvoja, joiden vauhdikkaampi meno voisi häiritä aloittelevia perheitä. Aloittavien uimareiden kokoamisella omiin ryhmiinsä voimme suunnitella uintikerrat erityisesti heidän tarpeitaan silmälläpitäen. Ohjaamme vauvoja ja vanhempia yksilöllisesti vauvan kehityksen ja valmiuksien mukaisesti.

Muutamien uintikuukausien jälkeen, kun uinti on tuttua puuhaa, on aika siirtyä Kultakalat-ryhmään jatkamaan uintia. Vauvauintia voi jatkaa yhden vuoden ikään asti. Yhden vuoden täytettyään vauvat voivat jatkaa uintia Meritähdet-perheuintiryhmissä.

UINTIRYHMÄT

Uudet uimarit, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet vauvauintiin, voivat aloittaa Vesikirput-ryhmissä tai Kuutit-sisarusuintiryhmissä. Paikkoja aloitusryhmiin tulee joka kuukaudelle. Kunkin kuukauden ensimmäisen uintikerran ja muut uintipäivät näet järjestelmässämme sekä Uintipäivät -sivulta. Mikäli kyseisen kuun uinnit ovat jo alkaneet ilmoittautumishetkellä, muodostaa Online-järjestelmä aloituskuukauden laskun jäljellä olevien uintikertojen mukaan. Uusien uimareiden ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin tapahtuu järjestelmässämme.

Syksy 2019

Lokakuussa on vapaita paikkoja Vesikirput-ryhmissä, jotka on merkitty alla sinisellä. Huom. Paikkatilanne ei päivity reaaliaikaisesti allaolevaan taulukkoon. Ajantasaisen paikkatilanteen näet aina Online-järjestelmässämme.

VESIKIRPUT (aloittajat) HESEVA Pellervontie 39, 00610 Helsinki WILHELMIINA Taavetti Laitisenkatu 4, 00300 Helsinki
MA 17.00   19.00 17.45
TI 16.45 -
KE 17.00 -
TO 11.30   17.00   18.30 -
PE 18.30 -
SU 13.00  14.00 -

Vauvauinnin hinnat

Vauvauinnin kuukausihinta on 86 euroa, sisältäen vauvan ja kaksi aikuista (uinteja järjestetään 4 kertaa per kk).

Mikäli uintikertoja on uinninjärjestäjästä johtuen poikkeuksellisesti vähemmän kuin neljä (esim. juhlapyhät), alenee uintimaksu kyseisen kuun osalta vastaavasti. Uinneissamme on poissaolojen korvausmahdollisuus. Uinti maksetaan kuukausi kerrallaan. Ei pitempää sitoutumista.