Ilmoittautuminen vauvauintiin

Ilmoittautuminen tapahtuu Online-järjestelmässämme. Ohjeet ja linkki järjestelmään alempana tällä sivulla.

Vauvauinnin aloittaminen: Vauvauinti aloitetaan Minikultakalat-ryhmässä tai Kuutit-sisarusuintiryhmässä. Vauvauinnin voi aloittaa n. 3-11 kk:n ikäisenä. Paikkoja aloitusryhmiin tulee joka kuukauden alkuun. Uinnit voi aloittaa myös kesken kuukauden, mikäli ryhmissä on vapaita paikkoja. Kunkin kuukauden ensimmäisen uintikerran ja muut uintipäivät näet Online-järjestelmässämme sekä Uintipäivät-sivulta.

Jonotus tuleviin ryhmiin: Kunkin kuun paikat tulevat Online-järjestelmään varattaviksi viimeistään edellisen kuun alkupuolella. Mikäli vauvanne on vielä liian nuori aloittamaan Online-järjestelmässä olevissa ryhmissä, voitte jäädä jonottamaan paikkaa tuleviin ryhmiin (ks. ohje alla).

Ohje ilmoittautumisesta jonoon (mikäli vauva on <3kk): Rekisteröidy Online-järjestelmään ja syötä vanhemman ja vauvan tiedot alla olevien yleisten ohjeiden mukaan. Lähetä sen jälkeen sähköpostia osoitteeseen iisa@vauvauinti.fi ja kerro lapsen nimi, missä kuussa haluaisitte aloittaa sekä ryhmätoiveet (päivä ja kellonaika). Otamme yhteyttä sähköpostilla, kun sopiva paikka on vapautumassa. Sen jälkeen voitte ilmoittautua ko. ryhmään alla olevien ohjeiden mukaan.

Jatkoryhmät: Muutaman uintikuukauden jälkeen Minikultakalat-ryhmästä siirrytään jatkamaan uintia Kultakalat-ryhmässä. Siirrosta ilmoitetaan etukäteen sähköpostilla. Siirto tapahtuu Online-järjestelmässä keskitetysti eikä edellytä uimareilta toimenpiteitä järjestelmässä.

Mikäli olette uineet aikaisemmin muualla: Mikäli olette uineet aikaisemmin vauvauinnissa muualla kuin Vauvauinti Kultakaloissa ja vauva on alle vuoden ikäinen, voitte ilmoittautua suoraan Kultakalat-ryhmään. Myös Meritähdet– (1v.-2v.) ja Sammakot– (2v-3,5v) ryhmiin voi ilmoittautua suoraan, jos lapsi on uinut vauvauinnissa aiemmin.

Tietoa Vauvauinti Kultakalat Online-järjestelmästä

Online-järjestelmässä voit ilmoittautua ja hallita omia uintivuorojasi. Sieltä löydät myös uintilaskusi.
HUOM. Lue alla olevat ohjeet huolellisesti. Kiitos.

Linkki Online-järjestelmään

Toimi seuraavasti:

  • Ensimmäisellä kerralla rekisteröidy järjestelmään. Valitse “Rekisteröidy käyttäjäksi” ja syötä jomman kumman VANHEMMAN tiedot. Tässä vaiheessa ei vielä syötetä lapsen tietoja. Rekisteröitymisen jälkeen pääset kirjautumaan järjestelmään luomillasi tunnuksilla.
  • Rekisteröidyttyäsi pääset tarkastelemaan uintiryhmien paikkatilannetta. HUOM. Rekisteröityminen ja yhteystietojen syöttäminen ei merkitse sitoutumista mihinkään.
  • Uintiryhmiin ilmoitetaan lapsi (ei aikuista), joten ennen paikan varaamista, lisää LAPSEN tiedot järjestelmään kohdasta “Lisää henkilö”. HUOM. Lapsen tiedot tarvitsee syöttää vain kerran.
  • Kun haluat varata paikan uintiryhmässä, valitse haluamasi ryhmä (kurssi) kohdasta “Kurssihaku” ja ilmoita lapsesi kurssille. TÄRKEÄÄ: Muista kuitata “ostoksesi” ostoskorissa. Tämän jälkeen paikka on varattu.
  • Lasku muodostuu järjestelmään automaattisesti. Löydät laskusi järjestelmästä kohdasta “Laskut”.
  • Muista maksaa lasku eräpäivään mennessä, jotta säilytät paikkasi ryhmässä.
  • Yllä mainitut ohjeet koskevat ilmoittautumista ensimmäisellä kerralla (joko kokonaan ensimmäinen kerta, kun ilmoittaudutte Vauvauinti Kultakalojen ryhmiin tai kun ilmoittaudutte jatkamaan uintia tauon jälkeen). Kun olette aloittaneet uinnit, teidät ilmoitetaan automaattisesti jatkamaan uintia seuraavan kuun ryhmään. Teidän ei siis tarvitse/tule ilmoittautua järjestelmässä erikseen joka kuun uintiin.
  • Mikäli haluatte lopettaa uinnit, ilmoittakaa siitä viimeistä uintikuukautta edeltävän kuun loppuun mennessä. Poikkeuksena ensimmäinen uintikuukausi, jolloin lopettamisilmoituksen voi tehdä ensimmäisen uintikuukauden 14. päivä mennessä.
  • Sisarusuintiryhmiin tulee ilmoittaa pelkästään vauva/nuorempi lapsi. Lisää ryhmään osallistuvan vanhemman sisaruksen tiedot (nimi ja syntymäaika) ilmoittautumisen kohtaan “2. Anna tarvittaessa lisätietoja”. Vanhemman sisaruksen tietoja ei siis tarvitse rekisteröidä järjestelmään erillisenä henkilönä.
  • Teemme mahdolliset ryhmien vaihdot keskitetysti, joten jos haluat vaihtaa ryhmää (jos esim. ilmoittauduit väärään ryhmään), lähetä sähköpostia osoitteeseen iisa@vauvauinti.fi. ÄLÄ ilmoittaudu itse toiseen ryhmään.

Online-järjestelmämme mahdollistaa myös yksittäisten uintivuorojen peruuttamisen esim. sairauden takia ja korvaavan uintivuoron varaamisen. Katso tarkemmat tiedot täältä.