Vauvauinti KULTAKALAT-ryhmissä

Muutaman uintikuukauden jälkeen kun uinti on tuttua puuhaa, on aika siirtyä isompien vauvojen Kultakalat-ryhmään. Siirrosta johtuen uintiaika saattaa hieman muuttua. Kultakalat-ryhmään voi myös ilmoittautua suoraan, mikäli olette uineet aikaisemmin vauvauinnissa muualla kuin Vauvauinti Kultakaloissa ja vauva on alle vuoden ikäinen.

Kultakalat-ryhmissä uinti on jo vauhdikkaampaa ja vauvan taitojen kehittyessä voimme kokeilla erilaisia välineitä, kuten patjoja sekä lauttoja. Koska Kultakalat-uimareilla on jo kokemusta uinnista ja vesielementistä, voimme motoriikan ja taitojen kehittyessä ohjata heitä yksilöllisesti ja ryhmänä ja näin tarjota laadukkaat ja antoisat uintihetket.

Sukellukset muuttuvat vähitellen refleksi-sukelluksista opituiksi. Voimme tällöin edetä sukelluttamisesta aktiiviseen sukeltamiseen ja ottaa mukaan myös sukeltamista aktivoivia välineitä, kuten vesiliukumäki yms.

Kultakalat-ryhmissä uintia voi jatkaa yhden vuoden ikään asti. Yhden vuoden täytettyään vauvat voivat jatkaa uintia Meritähdet-perheuintiryhmissä.

UINTIRYHMÄT

Kunkin kuukauden ensimmäisen uintikerran ja muut uintipäivät näet järjestelmässämme sekä Uintipäivät -sivulta. Mikäli kyseisen kuun uinnit ovat jo alkaneet ilmoittautumishetkellä, muodostaa Online-järjestelmä aloituskuukauden laskun jäljellä olevien uintikertojen mukaan.

Mikäli olette uineet aikaisemmin vauvauinnissa muualla kuin Vauvauinti Kultakaloissa ja vauva on alle vuoden ikäinen, voitte ilmoittautua suoraan Kultakalat-ryhmään.

Kesäkuu 2021 (ryhmiä myös heinäkuussa)

KULTAKALAT
(jatkoryhmä alle 12kk)
HESEVA
Pellervontie 39,
00610 Helsinki
WILHELMIINA*
Taavetti Laitisenkatu 4,
00300 Helsinki
MA16.30   17.00-
TI16.30-
KE11.30   17.00-
TO11.00   16.30   17.00-
LAlauantairyhmät kesätauolla-
SU12.00-

* Wilhelmiinan palvelutalo on toistaiseksi suljettu ulkopuolisilta. Ilmoittautuminen Wilhelmiinan ryhmiin alkaa heti kun saamme tiedon Wilhelmiinan avautumisesta.

Vauvauinnin hinnat

Vauvauinnin kuukausihinta on 88 euroa (uinteja järjestetään 4 kertaa per kk). Vauvauintiin voi tällä hetkellä osallistua lapsen lisäksi yksi aikuinen.

Mikäli uintikertoja on uinninjärjestäjästä johtuen poikkeuksellisesti vähemmän kuin neljä (esim. juhlapyhät), alenee uintimaksu kyseisen kuun osalta vastaavasti. Uinneissamme on poissaolojen korvausmahdollisuus. Uinti maksetaan kuukausi kerrallaan. Ei pitempää sitoutumista.