Perheuinti MERITÄHDET-ryhmissä (1-2 v)

Vauvauinti päättyy 1 vuoden iässä. Tämän jälkeen voi ilmoittautua jatkamaan uintia Meritähdet-ryhmässä. Meritähdet-ryhmään voi myös ilmoittautua suoraan, mikäli olette uineet aikaisemmin vauvauinnissa muualla kuin Vauvauinti Kultakaloissa ja lapsi on 1-2 vuoden ikäinen. Tarjoamme kuitenkin ensisijaisesti paikkoja Meritähdet-ryhmissä jatkopaikoiksi niille uimareille, jotka ovat uineet Kultakalat-ryhmissämme. Tästä johtuen Online-järjestelmässämme voi olla vähän paikkoja tarjolla Meritähdet-ryhmiin.

Meritähdet ovat entisiä vauvauimareita, joille vauvauinnin asiat ovat tuttuja ja he ovatkin jo varsinaisia tähtiä. Perheuinti tarjoaa iloisen yhdessäolohetken muiden samanikäisten kanssa vauhdikkaine laulu- ja leikkihetkineen. Lapsi tutustuu alkeisuimataidon asioihin erilaisten lorujen, laulujen ja leikkien avulla. Kokeilemme myös uinnin “apuvälineitä”: räpylöitä, lauttoja, uimalaseja yms. Jokainen kerta tarjoaa riemukkaan, suunnitellun uintihetken.

UINTIRYHMÄT

Kunkin kuukauden ensimmäisen uintikerran ja muut uintipäivät näet järjestelmässämme sekä Uintipäivät -sivulta. Mikäli kyseisen kuun uinnit ovat jo alkaneet ilmoittautumishetkellä, muodostaa Online-järjestelmä aloituskuukauden laskun jäljellä olevien uintikertojen mukaan.

Mikäli olette uineet aikaisemmin vauvauinnissa muualla kuin Vauvauinti Kultakaloissa ja lapsi on 1-2 vuoden ikäinen, voitte ilmoittautua suoraan Meritähdet-ryhmään.

Joulukuu 2023

MERITÄHDET
(1-2v)
HESEVA
Pellervontie 39,
00610 Helsinki
MA 16.00   17.00
TI 17.30
KE 10.30   16.30   17.30
TO 10.30   17.30
LA 10.30
SU 11.00

Perheuinnin hinnat

Perheuinnin kuukausihinta on 94 euroa (uinteja järjestetään 4 kertaa per kk). Meritähdet-ryhmissä uintiin voi osallistua lapsen lisäksi yksi aikuinen.

Mikäli uintikertoja on uinninjärjestäjästä johtuen poikkeuksellisesti vähemmän kuin neljä (esim. juhlapyhät), alenee uintimaksu kyseisen kuun osalta vastaavasti. Uinneissamme on poissaolojen korvausmahdollisuus. Uinti maksetaan kuukausi kerrallaan. Ei pitempää sitoutumista.