Vauvauinti MINIKULTAKALAT-ryhmissä

Aloittavat ja alkuvaiheessa olevat uimarit uivat pienimpien uimareiden Minikultakalat-ryhmissä. Vauvauinnin voi aloittaa n. 3-11 kk:n ikäisenä. Aloitusryhmissä tutustutaan vesielementtiin ja allasympäristöön muiden samanikäisten uimareiden kanssa. Haemme uintiotteita ja teemme ensimmäiset sukellukset rauhassa ilman, että altaassa olisi samaan aikaan uinneissa jo edistyneempiä vauvoja, joiden vauhdikkaampi meno voisi häiritä aloittelevia perheitä. Alkuvaiheessa olevien uimareiden kokoamisella omiin ryhmiinsä voimme suunnitella uintikerrat erityisesti heidän tarpeitaan silmälläpitäen. Ohjaamme vauvoja ja vanhempia yksilöllisesti vauvan kehityksen ja valmiuksien mukaisesti.

Muutamien uintikuukausien jälkeen, kun uinti on tuttua puuhaa, on aika siirtyä Kultakalat-ryhmään jatkamaan uintia. Vauvauintia voi jatkaa yhden vuoden ikään asti. Yhden vuoden täytettyään vauvat voivat jatkaa uintia Meritähdet-perheuintiryhmissä.

UINTIRYHMÄT

Uudet uimarit, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet vauvauintiin, voivat aloittaa Minikultakalat-ryhmissä tai Kuutit-sisarusuintiryhmissä. Paikkoja aloitusryhmiin tulee joka kuukaudelle. Kunkin kuukauden ensimmäisen uintikerran ja muut uintipäivät näet järjestelmässämme sekä Uintipäivät -sivulta. Mikäli kyseisen kuun uinnit ovat jo alkaneet ilmoittautumishetkellä, muodostaa Online-järjestelmä aloituskuukauden laskun jäljellä olevien uintikertojen mukaan. Uusien uimareiden ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin tapahtuu järjestelmässämme.

Syyskuu 2023

MINIKULTAKALAT
(aloittajat)
HESEVA
Pellervontie 39,
00610 Helsinki
MA15.30
TI16.00   17.00
KE11.30   16.00
TO10.30   11.30   16.00   17.00
LA11.30   12.00   12.30
SU11.30

Vauvauinnin hinnat

Vauvauinnin kuukausihinta on 94 euroa (uinteja järjestetään 4 kertaa per kk). Minikultakalat-ryhmissä uintiin voi osallistua lapsen lisäksi enintään kaksi aikuista.

Mikäli uintikertoja on uinninjärjestäjästä johtuen poikkeuksellisesti vähemmän kuin neljä (esim. juhlapyhät), alenee uintimaksu kyseisen kuun osalta vastaavasti. Uinneissamme on poissaolojen korvausmahdollisuus. Uinti maksetaan kuukausi kerrallaan. Ei pitempää sitoutumista.