Perheuinti SAMMAKOT-ryhmissä (2-4v)

Sammakot-ryhmä on Meritähdet-ryhmien jatkoryhmä. Uinti Meritähdet-ryhmissä päättyy 2 vuoden iässä. Tämän jälkeen voi ilmoittautua jatkamaan uintia Sammakot-ryhmässä. Sammakot-ryhmään voi myös ilmoittautua suoraan, mikäli olette uineet aikaisemmin vauvauinnissa muualla kuin Vauvauinti Kultakaloissa ja lapsi on 2-4 vuoden ikäinen.

Perheuinti Sammakot-ryhmässä tarjoaa lisää iloisia yhdessäolohetkiä muiden samanikäisten kanssa vauhdikkaine laulu- ja leikkihetkineen ja tehtävineen. Lapsen keskittymiskyvyn kehittyessä voimme tutustua yhä pidemmälle alkeisuimataidon asioihin erilaisten haastavampien ja kivojen lorujen, laulujen ja leikkien avulla. Lapsi alkaa oppia uintia pinnan päällä ja kellumista itsenäisesti. Kokeilemme myös uinnin ”apuvälineitä”: räpylöitä, lauttoja, uimalaseja yms. Jokainen kerta tarjoaa riemukkaan, suunnitellun uintihetken.

UINTIRYHMÄT

Kunkin kuukauden ensimmäisen uintikerran ja muut uintipäivät näet järjestelmässämme sekä Uintipäivät -sivulta. Mikäli kyseisen kuun uinnit ovat jo alkaneet ilmoittautumishetkellä, muodostaa Online-järjestelmä aloituskuukauden laskun jäljellä olevien uintikertojen mukaan.

Mikäli olette uineet aikaisemmin vauvauinnissa muualla kuin Vauvauinti Kultakaloissa ja lapsi on 2-4 vuoden ikäinen, voitte ilmoittautua suoraan Sammakot-ryhmään.

Kevät 2021 (maaliskuu->)

SAMMAKOT
(2-4v)
HESEVA
Pellervontie 39,
00610 Helsinki
 
MA 18.30   19.00  
TI 18.30  
KE 18.00   18.30  
TO 18.00  
LA 10.00  
SU 09.00   09.30  

Perheuinnin hinnat

Perheuinnin kuukausihinta on 88 euroa (uinteja järjestetään 4 kertaa per kk). Perheuintiin voi tällä hetkellä osallistua lapsen lisäksi yksi aikuinen.

Mikäli uintikertoja on uinninjärjestäjästä johtuen poikkeuksellisesti vähemmän kuin neljä (esim. juhlapyhät), alenee uintimaksu kyseisen kuun osalta vastaavasti. Uinneissamme on poissaolojen korvausmahdollisuus. Uinti maksetaan kuukausi kerrallaan. Ei pitempää sitoutumista.