Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Vauvauinti Kultakalojen Verkkokaupan tuotteita myy Vauvauinti Kultakalat Ky, y-tunnus 1956396-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta https://www.vauvauinti.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitus

Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Käsittelemme arkipäivisin tehdyt tilaukset aina mahdollisimman pian ja pyrimme lähettämään ne 24 tunnin sisällä. Viikonloppuisin sekä pyhäpäivisin tehdyt tilaukset käsittelemme seuraavana arkipäivänä.

Olemme asiakkaaseen yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella, mikäli toimitusaika kestää normaalia pidempään.

Tilauksen yhteydessä on mahdollista valita toimitustavaksi nouto uintipaikoistamme. Noutoajankohta tulee tällöin sopia sähköpostilla tai puhelimitse etukäteen.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Mikäli toimitustavaksi on valittu nouto, voi tilauksen maksaa myös noudon yhteydessä käteisellä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:
Kotimaisten pankkien verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector Lasku / Osamaksu.
Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.
Mobiilimaksaminen: MobilePay sekä Siirto.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Palautukset

Tuotteet voi palauttaa 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta käyttämättöminä, jolloin hyvitämme palautetun tuotteen hinnan ilman toimituskuluja. Palautusoikeus ei koske lahjakortteja. Tuotteisiin voi siis tutustua mutta niitä ei saa ottaa käyttöön. Palautettava tuote tulee olla myyntikelpoinen ja ehjässä alkuperäispakkauksessa. Uimapuvuissa tulee olla tuotelaput paikoillaan. Mikäli tuote ei ole myyntikelpoinen palautuessaan, pidätämme oikeuden palauttaa vain osan tuotteen hinnasta. Tuotteet tulee palauttaa osoitteeseen: Vauvauinti Kultakalat, Metsälammenpuisto 3, 02810 Espoo. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista, paitsi milloin palautuksen syynä on tuotteen valmistusvirhe tai tilanne, jossa on toimitettu väärä tuote. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen iisa@vauvauinti.fi.