Vauvauintipaikat Helsingissä

Vauvauintipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, mutta niihin on helppo tulla kaikkialta pääkaupunkiseudulta ja sen ympäristökunnista. Palvelemme siis myös vauvauimareita: Espoo, Vantaa, Kauniainen jne. Järjestämme vauvauintia vain huolella valituissa lämminvesi- / terapia-altaissa, jotka eivät ole yleisissä uimahalleissa. Helsingin terveydensuojeluviranomainen valvoo allasvettä säännöllisin tutkimuksin. Uima-altaidemme vesi täyttää Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksessa vauvauinnille määrätyt tarkat laatukriteerit.

Hesevan lämminvesiallas +32°C

Pellervontie 39, 00610 Helsinki (Käpylä)

Vauvauinti Kultakalojen pääuintipaikka Heseva on erittäin viihtyisä ja kodikas ja sen suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti lapset ja perheet. Lämminvesialtaan syvyys (90 – 130 cm) ja profiilli ovat ihanteelliset vauva- ja perheuintiin.

Vauvauintiemme aikana käytössänne on vauvanhoitotila, jossa useita hoitopöytiä ja mikroaaltouuni ruoan lämmittämistä varten sekä pieniä, lapsille sopivia pöytiä ja tuoleja (kuvat alla).

Katso ajo-ohje alla. Pysäköintipaikkoja on Hesevan lähellä katujen varsilla sekä viereisen Karjala-talon edessä.

Klikkaamalla kartan suuremmaksi näet myös asiakkaidemme antamaa palautetta.

Wilhelmiinan lämminvesiallas +32°C

Taavetti Laitisenkatu 4, 00300 Helsinki
(Pikku Huopalahti)

Wilhelmiinan palvelutalo on toistaiseksi suljettu ulkopuolisilta, joten emme tällä hetkellä järjestä ryhmiä Wilhelmiinassa. Käynnistämme uinnit Wilhelmiinassa heti kun se on mahdollista. Kun saamme tiedon Wilhelmiinan avautumisesta, tiedotamme siitä ja päivitämme tiedon tänne.

Wilhelmiinan allas on 120 – 130 cm syvä lämminvesiallas. Vauvauintiemme aikana käytössänne on vauvanhoitotila, jossa useita hoitopöytiä ja mikroaaltouuni ruoan lämmittämistä varten (kuva alla).

Wilhelmiinassa on omia pysäköintipaikkoja, joihin saatte uinneista pysäköintiluvan. Lisäksi katujen varsilla on 2 tunnin pysäköintikiekkopaikkoja.