Sisarusuinti KUUTIT-ryhmissä
(vauva 3kk-2v + sisarus)

Kuutit-ryhmissä vauvan ja vanhempien lisäksi voi uida myös isompi (max 6v) sisarus. Vauvojen kanssa opettelemme vauvauintiasiat, kuten muissakin vauvauintiryhmissä. Ryhmissä otetaan huomioon myös isompien sisarusten ohjaus. Kuutit-ryhmissä voi jatkaa uintia siihen asti, kunnes vauva täyttää 2 vuotta.

UINTIRYHMÄT

Uudet uimarit, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet vauvauintiin, voivat aloittaa Vesikirput-ryhmissä tai Kuutit-sisarusuintiryhmissä. Paikkoja aloitusryhmiin tulee joka kuukaudelle.

Kunkin kuukauden ensimmäisen uintikerran ja muut uintipäivät näet järjestelmässämme sekä Uintipäivät -sivulta. Mikäli kyseisen kuun uinnit ovat jo alkaneet ilmoittautumishetkellä, muodostaa Online-järjestelmä aloituskuukauden laskun jäljellä olevien uintikertojen mukaan. Uusien uimareiden ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin tapahtuu järjestelmässämme.

Syksy 2019

Syyskuussa on vapaita paikkoja Kuutit-ryhmissä, jotka on merkitty alla sinisellä. Huom. Paikkatilanne ei päivity reaaliaikaisesti allaolevaan taulukkoon. Ajantasaisen paikkatilanteen näet aina Online-järjestelmässämme.

KUUTIT (vauva 3kk-2v + sisarus) HESEVA Pellervontie 39, 00610 Helsinki WILHELMIINA Taavetti Laitisenkatu 4, 00300 Helsinki
MA - 18.45
TI 18.45 -
KE 18.00 -
PE 17.30 -
SU 11.30 -

Sisarusuinnin hinnat

Sisarusuinnin kuukausihinta on vauvauintimaksu 86 euroa + sisaruslisä 20 euroa, sisältäen vauvan, yhden sisaruksen (max. 6 vuotta) ja kaksi aikuista (uinteja järjestetään 4 kertaa per kk).

Mikäli uintikertoja on uinninjärjestäjästä johtuen poikkeuksellisesti vähemmän kuin neljä (esim. juhlapyhät), alenee uintimaksu kyseisen kuun osalta vastaavasti. Uinneissamme on poissaolojen korvausmahdollisuus. Uinti maksetaan kuukausi kerrallaan. Ei pitempää sitoutumista.