Sisarusuinti KUUTIT-ryhmissä
(3kk-1v + sisarus)

Kuutit-ryhmissä nuoremman lapsen (3kk-1v) ja vanhempien lisäksi voi uida myös isompi sisarus (max 5v). Vauvojen kanssa opettelemme vauvauintiasiat, kuten muissakin vauvauintiryhmissä. Ryhmissä otetaan huomioon myös isompien sisarusten ohjaus. Kuutit-ryhmissä voi jatkaa uintia siihen asti, kunnes nuorempi lapsi täyttää 1 vuoden.

UINTIRYHMÄT

Uudet uimarit, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet vauvauintiin, voivat aloittaa Minikultakalat-ryhmissä tai Kuutit-sisarusuintiryhmissä. Paikkoja aloitusryhmiin tulee joka kuukaudelle.

Kunkin kuukauden ensimmäisen uintikerran ja muut uintipäivät näet järjestelmässämme sekä Uintipäivät -sivulta. Mikäli kyseisen kuun uinnit ovat jo alkaneet ilmoittautumishetkellä, muodostaa Online-järjestelmä aloituskuukauden laskun jäljellä olevien uintikertojen mukaan. Uusien uimareiden ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin tapahtuu järjestelmässämme.

Kesä- ja heinäkuu 2024

Kuutit kesätauolla kesä- ja heinäkuussa. Ryhmät jatkuvat elokuussa.

Elokuu 2024

KUUTIT (3kk-1v + sisarus)HESEVA Pellervontie 39, 00610 Helsinki
TO17.00
SU9.30

Sisarusuinnin hinnat

Sisarusuinnin kuukausihinta on 97 euroa + sisaruslisä 43 euroa, sisältäen nuoremman lapsen, yhden sisaruksen (max. 5 vuotta) ja kaksi aikuista (uinteja järjestetään 4 kertaa per kk).

Uinneissamme on poissaolojen korvausmahdollisuus (ks. säännöt). Uinti maksetaan kuukausi kerrallaan. Ei pitempää sitoutumista.