Sisarusuinti KUUTIT-ryhmissä
(3kk-2v + sisarus)

Kuutit-ryhmissä nuoremman lapsen (3kk-2v) ja vanhempien lisäksi voi uida myös isompi sisarus (max 6v). Vauvojen kanssa opettelemme vauvauintiasiat, kuten muissakin vauvauintiryhmissä. Ryhmissä otetaan huomioon myös isompien sisarusten ohjaus. Kuutit-ryhmissä voi jatkaa uintia siihen asti, kunnes nuorempi lapsi täyttää 2 vuotta.

UINTIRYHMÄT

Uudet uimarit, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet vauvauintiin, voivat aloittaa Minikultakalat-ryhmissä tai Kuutit-sisarusuintiryhmissä. Paikkoja aloitusryhmiin tulee joka kuukaudelle.

Kunkin kuukauden ensimmäisen uintikerran ja muut uintipäivät näet järjestelmässämme sekä Uintipäivät -sivulta. Mikäli kyseisen kuun uinnit ovat jo alkaneet ilmoittautumishetkellä, muodostaa Online-järjestelmä aloituskuukauden laskun jäljellä olevien uintikertojen mukaan. Uusien uimareiden ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin tapahtuu järjestelmässämme.

Kevätkausi 2020

 

KUUTIT
(3kk-2v + sisarus)
HESEVA
Pellervontie 39,
00610 Helsinki
WILHELMIINA
Taavetti Laitisenkatu 4,
00300 Helsinki
MA - -
TI 18.45 -
KE 18.00 -
LA 9.45   10.15 -
SU 11.30 -

Sisarusuinnin hinnat

Sisarusuinnin kuukausihinta on 88 euroa + sisaruslisä 20 euroa, sisältäen nuoremman lapsen, yhden sisaruksen (max. 6 vuotta) ja kaksi aikuista (uinteja järjestetään 4 kertaa per kk).

Mikäli uintikertoja on uinninjärjestäjästä johtuen poikkeuksellisesti vähemmän kuin neljä (esim. juhlapyhät), alenee uintimaksu kyseisen kuun osalta vastaavasti. Uinneissamme on poissaolojen korvausmahdollisuus. Uinti maksetaan kuukausi kerrallaan. Ei pitempää sitoutumista.