VauvauintiRYHMÄ MINIKULTAKALAT

Aloittavat ja alkuvaiheessa olevat uimarit uivat pienimpien uimareiden Minikultakalat-ryhmissä. Vauvauinnin voi aloittaa n. 3-11 kk:n ikäisenä. Aloitusryhmissä tutustutaan vesielementtiin ja allasympäristöön muiden samanikäisten uimareiden kanssa. Haemme uintiotteita, kokeilemme sukellusrefleksiä ja teemme ensimmäiset sukellukset rauhassa ilman, että altaassa olisi samaan aikaan uinneissa jo edistyneempiä vauvoja, joiden vauhdikkaampi meno voisi häiritä aloittelevia perheitä.

MINIKULTAKALAT

VauvauintiRYHMÄ Kultakalat

Muutaman uintikuukauden jälkeen kun uinti on tuttua puuhaa, on aika siirtyä isompien vauvojen Kultakalat-ryhmään. Siirrosta johtuen uintiaika saattaa hieman muuttua. Kultakalat-ryhmään voi myös ilmoittautua suoraan, mikäli olette uineet aikaisemmin vauvauinnissa muualla kuin Vauvauinti Kultakaloissa ja vauva on alle vuoden ikäinen.

Uintia voi Kultakalat-ryhmässä jatkaa vuoden ikään asti. Kultakalat-ryhmissä uinti on jo vauhdikkaampaa ja vauvan taitojen kehittyessä voimme kokeilla erilaisia välineitä, kuten patjoja sekä lauttoja. Koska Kultakalat-uimareilla on jo kokemusta uinnista ja vesielementistä, voimme motoriikan ja taitojen kehittyessä ohjata heitä yksilöllisesti ja ryhmänä ja näin tarjota laadukkaat ja antoisat uintihetket.

KULTAKALAT

Perheuintiryhmä Meritähdet (1-2v)

Vauvauinti päättyy 1 vuoden iässä. Tämän jälkeen voi ilmoittautua jatkamaan uintia Meritähdet-ryhmässä. Meritähdet-ryhmään voi myös ilmoittautua suoraan, mikäli olette uineet aikaisemmin vauvauinnissa muualla kuin Vauvauinti Kultakaloissa ja lapsi on 1-2 vuoden ikäinen.

Perheuimareita kutsumme “Meritähdiksi” ja he ovatkin jo varsinaisia tähtiä. Meritähdet ovat yleensä entisiä vauvauimareita, joille vauvauinnin asiat ovat tuttuja. Perheuinti tarjoaa iloisen yhdessäolohetken muiden samanikäisten kanssa vauhdikkaine laulu- ja leikkihetkineen. Lapsi tutustuu alkeisuimataidon asioihin erilaisten lorujen, laulujen ja leikkien avulla. Kokeilemme myös uinnin “apuvälineitä”: räpylöitä, lauttoja, uimalaseja yms. Jokainen kerta tarjoaa riemukkaan, suunnitellun uintihetken.

MERITÄHDET

PerheuintiRYHMÄT PIENET SAMMAKOT (2-3v) ja SAMMAKOT (3-5v)

Pienet Sammakot -ryhmä on Meritähdet-ryhmien jatkoryhmä. Uinti Meritähdet-ryhmissä päättyy 2 vuoden iässä. Tämän jälkeen voi ilmoittautua jatkamaan uintia Pienet Sammakot -ryhmässä. Pienet Sammakot -ryhmissä voi uida kunnes lapsi täyttää kolme vuotta, jonka jälkeen voi ilmoittautua jatkamaan uintia Sammakot-ryhmässä. Pienet Sammakot- ja Sammakot-ryhmiin voi myös ilmoittautua suoraan, mikäli olette uineet aikaisemmin vauvauinnissa muualla kuin Vauvauinti Kultakaloissa ja lapsi on ryhmien ikärajojen ikäinen.

Perheuinti Pienet Sammakot ja Sammakot -ryhmässä tarjoaa lisää iloisia yhdessäolohetkiä muiden samanikäisten kanssa vauhdikkaine laulu- ja leikkihetkineen ja tehtävineen. Lapsen keskittymiskyvyn kehittyessä voimme tutustua yhä pidemmälle alkeisuimataidon asioihin erilaisten haastavampien ja kivojen lorujen, laulujen ja leikkien avulla.

SAMMAKOT

Sisarusuintiryhmä Kuutit (vauva 3kk-1v + sisarus)

Kuutit-ryhmissä vauvan ja vanhempien lisäksi voi uida myös isompi (max 1v) sisarus. Vauvojen kanssa opettelemme vauvauintiasiat, kuten muissakin vauvauintiryhmissä. Ryhmissä otetaan huomioon myös isompien sisarusten ohjaus. Kuutit-ryhmissä voi jatkaa uintia siihen asti, kunnes vauva täyttää yhden vuoden.

KUUTIT